Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (3.54 secunde)
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. Drept pentru care, acesta i-a premiat ieri pe cei 32 de elevi ai Liceului "Lazar Edeleanu" care au obtinut premii la olimpiadele locale si judetene.
Acesta a declarat ca a fost toata viata in opozitie, aducand aminte de episodul in care a plecat in cursa pe mare chiar in ziua alegerilor, desi el insusi candida pentru un post de parlamentar. ... "Gestul nostru este normal, pe o scena politica de prost gust.
Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va solicita la inceputul sesiunii parlamentare viitoare modificarea Legii finantarii partidelor politice, in sensul limitarii cheltuielilor si a micsorarii dimensiunilor afiselor electorale.
Berceanu a declarat ieri ca, pe vremea ministrului Orban, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intarzia achitarea unor facturi catre constructori cu scopul ca acestia sa se prezinte "cu diverse cadouri de 1 si 8 martie".
Petrecerile au fost in toi la primariile mai sus amintite si asta deoarece au fost ornagizate mese festive cu aperitiv si sprituri de vin. Primarii au fost rasfatati, fiind in centrul atentiei, primind tot felul de cadouri din partea colectivului si al prietenilor.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Forul doljean a alocat 55.000 de lei ca sa proiecteze forma boschetilor si culoarea florilor din curtea Spitalului de Urgenta Craiova. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Ibanesti, in judetul Mures, ca intre Bucuresti si Chisinau exista "o relatie absolut glaciala", iar acest lucru este "de neacceptat" Geoana a refuzat sa comenteze afirmatiile fostului premier Calin Popescu Tariceanu potrivit carora unirea Romaniei cu Moldova nu este dezirabila, dar a apreciat ca relatia intre cele doua tari este "absolut glaciala".
E clar insa ca este un joc al disperarii pe care cei de la PD-L il fac", a declarat Geoana Liderul PSD a spus ca atata timp cat exista un protocol la nivel national nu se poate spune ca nu functioneaza coalitia.
Oricum, despre banii europeni sustin ca au invatat primarii doljeni recent scoliti de CRFCAPL Craiova in Grecia. ... Cursurile au fost, bineinteles, completate cu practica, vizite la institutii similare, adica primarii, schimb de pareri si experienta, daca or fi avut grecii ce afla despre plaiurile doljene...
Nu la televizor, nu intr-un miting, ci intr-un interviu acordat unui blogger, bleen.ro, la sediul de campanie.
Incep zile de calcule si nopti de negociere, sau invers. Intocmai unei invizibile gramezi de rugby, cele doua tabere ale finalistilor pregatesc deja inclestarea decisiva, fiecare sperand ca o va impinge pe cealalta in tusa. Sau, ca la skandenberg, ca-i va tranti dosul palmei de masa.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
39 de candidati s-au inscris in cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. Este vorba de 20 de formatiuni politice si 19 candidati independenti care isi disputa cele 101 locuri din Legislativul de la Chisinau. In ultimii doi ani moldovenii au fost chemati de trei ori la vot.
Presedintele Traian Basescu i-a trimis fostului sef al statului Ion Iliescu, cu ocazia onomasticii, o felicitare si un buchet de trandafiri portocalii, informeaza Mediafax.
Un site de stiri politice o citeaza pe senatoarea Lia Olguta Vasilescu, care face pe blog o dezvaluire incredibila: PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, pe care le va imparti gratis alegatorilor!
Victor Ponta anunta ca proiectul de lege referitor la mita electorala va fi depus in Parlament in actuala sesiune.
Un alt consilier de stat isi face si el bagajele pentru o destinatie confortabila in Tarile Nordice. ... Presedintia pare in criza acuta de personal. Presedintele Traian Basescu a pierdut in doar jumatate de an trei consilieri in posturi cheie. Un al patrulea e si el pe picior de plecare.
Emil Boc i-a urat astazi "La multi ani!" lui Victor Ponta, cu ocazia implinirii a 39 de ani. ... Liderul PSD Victor Ponta implineste, astazi, 39 de ani. Cu aceasta ocazie, Ponta spune ca poate observa si Traian Basescu, care i-a ironizat de multe ori tineretea, ca el se maturizeaza.
Piedone, gata de salt din barca PC Cristian Popescu Piedone a demisionat ieri din functia de prim-vicepresedinte al PC si a cerut Congres Extraordinar.
google-analytics.com